Javában tart már a foci EB, így a DataSolutions által megvalósított és az index.hu-n megjelent tippjátékban már pontgyűjtés okán nem érdemes regisztrálni, néhány érdekesség miatt azonban még érdemes lehet meglátogatni az oldalt. A tipp.sportgeza.hu honlapon megtalálható EB tippelős játék ugyanis nagyban eltér a többi hasonló tippelő alkalmazástól. Az idei EB-re is több cég készült játékkal, kik a közösség aktívabbá tétele miatt, kik emailcím-gyűjtő kampányként. De miért készít egy adatbányászati cég - aki sem email címeket nem gyűjt, sem közösséget nem szervez - tippelős alkalmazást? Hogy megmutassa, milyen érdekes információkat lehet kihozni ebből is. A honlap regisztráció nélkül is elérhető “Érdekességek” menüje alatt ugyanis mindenféle manapság szívesen alkalmazott ún. dashbordot fedezhetünk fel, amin a szokásos futball-meccs elemzés helyett a tippjáték alakulását követhetjük nyomon. Ha regisztrált játékosok vagyunk, olyan érdekességeket is megnézhetünk, hogy milyen a tippek eloszlása a játékosok között, hogyan alakul saját, illetve csapatunk helyezése az időben. A közösség-szervezés sem maradt ki a játékból, felvehetünk “haverokat”, akikkel ugyan nem vagyunk egy csapatban, mégis össze szeretnénk mérni magunkat velük, és ezen belül is versenghetünk.

Nem lennénk igazi elemző cég, ha nem állítottunk volna csatarendbe mesterséges játékosokat, akik kitartóan bizonyos stratégiák szerint játszanak, hogy kiderítsük, van-e olyan módszer, aminek alkalmazásával az átlag-tippelőnél jobb eredményt lehet elérni. Az öt “ágens” közül négy átlagon felüli eredményt ért el eddigi tippelései során, a csoportkörök befejezése előtt. Az ötödik ágens kilóg a sorból, de ez nem nagy csoda: ő az, aki meglepetés-eredményt vár minden meccsre, azaz mindíg a papíron gyengébb csapatra tesz,ezért is teljesít átlagon alul. Az öt ágens továbbra is versenyben marad, kíváncsian várjuk, van-e olyan egyszerű stratégia, ami a játék folyamán végig nyerő marad. Ha megtetszett a játék, még van lehetőség csatlakozni és kitalálni valami nyerő módszert, hátha még kijutsz vele az olimpiára :). Ha nem sikerül, a következő tippjátéknál reméljük szintén a játékosok között tudhatunk. Addig is kommentekben várjuk, milyen elemzéssel egészíthetnék még ki az oldalt.

huzsuzsa

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://adatmagus.blog.hu/api/trackback/id/tr634598051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása