Egy év margójára

2012.09.12. 09:41

Lassan - két nap múlva - egy éves lesz a blog, ami nem sok idő, de pár gondolat összegyűlt ezzel kapcsolatban bennem. Például, hogy a kezdőötletet a blog elindításához a Numerátorok c. könyv olvasása adta, ami egy újságíró szemszögéből mutatja be az adatbányászok világát, érdekes alkalmazási területekről ír olyan megfogalmazással, hogy az adatok világában teljesen járatlanok is megértsék. Ez inspirált arra, hogy blog formájában ismeretterjesztő jelleggel írjak általánosságban az adatbányászatról illetve a saját tapasztalataimról.


Sok visszajelzést kaptam az utóbbi hónapban a bloghoz, ezt mindenkinek köszönöm ezen a fórumon is. Azt írtátok, szívesen olvasnátok a felszín mélyére menő, konkrétumokat is tartalmazó posztokat, ezt a jövőben igyekszem teljesíteni. Ezen felbuzdulva egy-két hét múlva - amint visszajövök nászútról - jön egy poszt az iskolapéldák és a való világ eltéréseiről.

A legnagyobb visszajelzés számomra hogy a blog “falain” kívülre is eljutni látszik az ismeretterjesztő tevékenységem, ugyanis meghívást kaptam a szeptemberi NLP meetupra, ahol adatbányászatról adok elő. Akit érdekel, a meetup oldalán egy rövid összefoglaló van már fönn az előadás témájáról.

Köszönet a lelkes olvasóközönségemnek, hogy mindig motivációt ad a következő bejegyzés megírásához, például egy "like"-kal :)

huzsuzsa

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://adatmagus.blog.hu/api/trackback/id/tr234771633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása